Hej hur ni må?




...

W: jag försöker suga upp det
N: Använd tungan
S: hahahahah, asså hör ni vad ni säger??? lol

Gårdagens festligheter osv

Hej!
Igår var det ju liksom Ns underbara födelsedag <333 (Tänk, igår var det exakt 14 år sedan denna underbara människa kom till världen) och vi (jag, W, Anna och Elin) var bjudna på kinaresturang nere på stan för att sedan äta tårta i det lilla gula huset hos N.

Det började ehm.... med att vi vart sena ner på stan, N är lite av en tidsoptimist but I don´t blame her. Utanför restaurangen träffar vi ialla fall på Elin, Anna OCH nån sån här myskokille... (han va ialla fall INTE BJUDEN!!!!). I vilket fall går vi in, blir visade till det sedan tidigare reserverade bordet för 5 pers (problemet var bara att vi inte va 5 utan 4 pga att Anna hellre snacka med "myskokillen" som i sin tur ledde till att vi inte fick beställa varken dryck eller mat. Haha vi dissade Anna och började äta. Efter typ en 1/2 timme kommer Anna och killen å hon ba: var ska vi sitta (vi blev förflyttade för att vi bara va 4) å vi ba :hmm, vet inte... Sen vart det typ värsta scenen när killen började äta mat utan att betala å så... alla dampade typ å det va inte så kul... Sen kom killen på att han skulle hem så då skulle Anna "bara gå och säga hej då,jag kommer sen" (undrar varför man tar med sig alla sina grejer om man ändå skakomma tillbaka sen?) Hon var borta jättelänge och vi åt klart å var redo att åka så vi åkte,hon hade knappt pratat med oss, tagit med sig typ en dejt till nån annans födelsedagsmiddag, och ja inte varit så trevlig... sen typ en timme senare får vi SMSet "dissare" ojoj...

Sen vart det bättre när vi kom hem till N, vi åt tårta, vart typ höga *host känner mig helt oskyldig och hade allmänt trevligt :) men sen var vi alla tvugna att åka hem till respektive familjer                    

Osv (lol)

Chacha bloggen!<3 Klippte håret igår å nu ere kortkort!!!!! men jag gillar det (ser ju lite fransk ut nu, eller hur N?) ojoj sen har det hänt massa grejer osv osv (hahahahahahaha) osv orkar inte mer nu

 pusspuss bloggen<3<3<3<3<3                                                                                       
                                                                                                                                      


Skolan...

Hej! Idag började skolan igen :( =slut på sommar, sovmårnar, lov och FRIHET!!!!!!

Aja vi började med att samlas i respektive bg-rum, fick loggisar, pennor, sudd osv (hahaha) Sen gick vi en trappa upp och fick våra skåp (typ det sopigaste jag har haft ever) Efter det gick vi på promenad bort till "Gläntan" där vi fick var sin festis och kaka. Sen typ pratade vi (och dampade lite)
                                                                                                                                      

Oj?!

Oj, shit abodi vad fort sommarlovet har gått!!! Känns som om det var avslutning igår och man satt och väntade på att rektorn skulle avsluta sitt eviga tal och låta sommarlovet börja! Men nu börjar skolan, eller ja om några timmar. Vi börjar typ 12..

Ville bara säga det... Borde jag gå och lägga mig?????

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ




bloggning á la 03:44

Dagen började med shoppingrunda in the rain med Sofia ;d
Efter lunch/middag/vafan drog vi och simmade ;)

Guess wat, vi blev BLÖTA

Nu har jag fixat ett konto på youtube fast jag hatar det. Spotify har svikit mig /
Borde jag gå och lägga mig?

NNNÄÄÄ


Nu har vi lagat bloggen

Cha cha bloggen!!!!<3<3<3
Nu har vi lagat bloggen<3! Jag gjorde allt som vanligt men N var med på ett hörn också :)
Jag slaggar här idag/inatt/imorrn. Imorron ska vi checka den billiga rean i The Town! Blir väl lite bilder på inköpen i morgon I guess? 
Självklart kommer vi att tillbringa oss själva en glass och sedan bär det av till våran hemliga langare (oasen) för knark. Efter det hittar ni oss i ett hörn nån stans in the town (vid liv=osäkert).

blablabla slut på norrland för i år :)

Hej!
Nu är jag tillbaka i Uppsala och det känns bra :) (tror jag....) Har försökt att få typ connection med N men har failat....
Ialla fall ska ni få en liten slutlig ressension (och nu får ingen dampa på stavningen) av Norrland eller lite närmare bestämt Ångermannland,Sollefteå,Näsåker.
Vi åkte E4 uppåt i Sverige svängde av på risk90 (inte riks90) bara en massa skog, förfallna hus och skog och en älv, skog och nämde jag skog? Jag har inget emot skog men när man åker 50 mil varav typ 20 är bara skog tröttnar man. Snälla förstå ta mig inte som en "gnällspik". Sen kommer man fram till en liten byhåla (nämner inte namnet på den för att...) det är kallt, "gräset" är en ½ meter, släkten är som den aldrig varit förr, å bla bla bla.

okej orkar inte mer hejdå

OH.MY.GOD.

Nu har jag lagt ner flera timmar på att dribbla med designen! Menyn krånglade som sjutton, och eftersom jag är lite av amatör när det gäller att klippa och klistra i koder slutade det hela gminusmässigt.
Headern fick bli en mix av några random bilder som jag kunde hitta.
Eftersom mina bloggpartners är bortresta kan jag inte avsluta arbetet idag :( vilket i och för sig inte gör något med tanke på att vi inte har några läsare.

Tjejer jag behöver eran åsikt om headern och vilken bakgrundsfärg till bloggen som ni föredrar (den nuvarande färgen är ljuslila). Och skriv en kort presentation om er själva, med t. ex intressen.
Och...KOM HEM!!!!!

URKULT!!!= HIPPISAR + deprision

Hallå;)
Okej e kvar här uppe i ingenstans och börjar bli deprimerad. Men, när jag var typ tre sekunder från att typ skära mig åkte vi till Näsåker (mobbas inte, byhålan heter så) för att handla och det var som ett lyckorus som for genom kroppen! Byhålan har aldrig varit i bättre form! Jag är seriös, det var fett många nyöppnade affärer (tom ett tatueringsställe) och det var faktiskt trevligt att åka dit :)
Sen åkte vi till en av Ps kusiner som har ett gammalt hus i närheten. Hon, den hjärtekrossaren berättade att "det ser bara ut så i Näsåker för att det ska vara URKULT" och jag ba "driver du med mig?" och hon ba "nej".
Jag typ dog och sen skar jag mig (in your dreams).
Men imorrn åker vi hem och det ska bli najs :)

eh srry

okej jag råkade sabba designen ;s
S?!
ja kan ta tillbaka gamla designen elr asså ska vi byta? KOMMENTERA SÅFORT DU SER DET HÄR om hur du vill att den nya designen ska se ut, så fixar jag det okej? puss:**

BLOGGRAPE

aaahhh tjääänare' blöggen??>
azz00 jag har fetma tråkigt!! 7kt jävla bor3d! så jag
RAPAR BLOGGEN ME EN HET BILD, FÖR JAG E SÅÅÅHH H3333333T;**

I'm 14 years old?

Bloggning för 29/7-11
Hej kära bloggen och kära bloggläsare! <3
Dagen började med att vi vaknade och gick upp någon gång ca exakt precis 11.00. Därefter klädde vi (efter bästa förmåga) på oss och sedan bar det upp till köket för frukost. Det blev macka-packa med kesut, hallon+vaniljyoghurten (1,5%) med Special K och skogsbärste med den underbara honungen från Polen<3
Efter denna anrättning övergick vi till att glo på datorn. Som vanligt checkade vi Js blogg och fejjan och förstås våran egen blogg osv (haha, "Janelle style")
Efter det beslutade vi oss för att utföra vårat dagliga motionspass och gick därför raskt ner till stranden med lämpliga kläder och gitarr. Där roade vi oss med mycket bad och andra äventyr (gitarren inkluderad) och utmanade oss själva bpde fysiskt och psykiskt!
Efter alla ansträngningar behövde vi lunch
Vi fixade
OSTBÅGAR!!!!
Shit abodi vad vi vart höga, deprimerade, osv.
RESTEN är HISTORIA :(
PS. Nu dygnar vi (eller ah försöker, önska oss lycka till) *cp-smiley*

Härliga Semester (?)

Hej!
Nu är jag uppe i detta hemska NORRLAND (buhu). Det är seriöst mitt i ödemarken där man blir helt chockad över att en bil passerar huset under typ tre sekunder. Jag vart deprimerad när vi kom till "stan" (sollefteå) där typ alla affärer var nedlagda förutom konsum och DEN PSYKIATRISKA KLINIKEN!!! Där var det nymålat och allt såg nytt och fräscht ut, det är nog det enda stället som går runt med vinst.
Vi får väl se om jag också blir inlagd där eller om jag klarar mig till typ torsdag när vi äntligen ska åka hem igen :). SccmS har också drabbats av lappsjukan och kommer säkert att vara typ folkilsken när vi kommer hem till "riktiga stan" igen.

ha det bra/ den deprimerade S



RSS 2.0