Björkö

Idag gick vi upp vid tolvtiden när vi hade vaknat ^^
Det blir ingen outfit heller, vi går dessvärre runt nakna.
Dagen började med hemkunskap och laga frukost med vanilj/himlagott-te, bananyoghurt, mackor med skinka och ost, polsk honung och Kellogs flingor.
SCCMS fick efter många om och men äran att slicka yoghurtskålarna.
Sen över tekniklektion! Vi lagade en dörr och S redogörde problemet, ingreppet och resultatet för L. Det gick från ett förväntat VG+ till MVG+! :D
Över till det slappare ämnet musik. Luften här ute på Björkö fick äran att höra våra vackra röster i samspel till låtarna Hollywood Hills, What Are Words, Shoreline, Fucking Perfect, Here Comes the Sun, You Don't Know, I Don't Believe You, Don't Stop Believing och Today I Don't Feel Like Doing Anything.
Nu har vi svenska här i samband med detta logginlägg! :)
Så nu måste vi dra och laga middag till ämnet hemkunskap.
Efteråt ska vi ha idrott och gå och bada.
Sen får vi se vad vi hittar på :)
Puss bloggen!

Dagens outfit


sho bloggen och alla kära bloggläsare!
N är för tillfället ute i ödemarken hos mig (S). Hon kom igår vid tre-tiden och vi drog fram gitarren direkt! Vi satt som några gatutiggare på ett vackert berg vid stugan efter vårat lilla missöde på studsmattan. Därefter övergick vi från ämnet musik till ämnet hem&konsumentkunskap (MVG som vanligt). Under tiden då vi ägnade oss åt ämnet hem&konsumentkunskap tillagade vi Tacos med tillbehören tomat, gurka, ostsås, ost och våran underbara guaquamole, jag får väl erkänna att jag överlät jobbet åt vad gäller guaquamolen. Min kära fader hade hjälpt oss med inhandlingen utav alla produkter men råkade dock köpa omogna avocado.
Okej nu vet ni att avocadon inte var mogen utan var stenhård, enligt våra instruktioner på kryddmixpaketet så skulle avocadon ifråga vara mogna så att man lätt skulle kunna mosa dessa.
S fixade detta genom att ta fram en elvisp (?!), och ja, det gick jättebra bortsett från att det hamnade avocado på golvet och ingenting mosades.
Men det blev en lyckad måltid i alla fall! :)
Raskt efteråt gick vi över till medicinska avdelningen till tyska mejeriförmål för sjuksystern N asisterade läkaren S under svåra ingrepp i en Chokladask. Patienten klarade sig med svåra skador och ligger nu på intensivvården i kylskåpet. Lite kyligt men det ser ljust ut.
Efter operationen övergick vi till IT-lektionen och spelade Wii med Ss syster L. Det gick jättebra för N. :)
Sen så tog vi en liten rast med mjölk och chokladpraliner och IT-lektionen fortsatte med att ifrågasätta ungdomars beteende på internet.
N och S somnade sött efter en lång skoldag (efter att ha läst lite pornografiböcker).
Jag är ledsen att göra er besvikna, ber så hemsk mycket om ursäkt, men det går tyvärr inte att anordna ett fotografi på dagens klädval. :(




RSS 2.0