Blogga, blogga, blogga

Sho!
Ingen annan verkar blogga så då gör jag det!
ialla fall, årets första dopp i havet skedde igår :) har ingen aning om hur varmt det var i vattnet men det var inte långt från fryspunkten, brrr.

Det här med sovmårron är nåt himla skämt som inte existerar! Kommer det idioter och skriker på vägen (bara för att de inte har nåt bättre för sej) går det ju inte att sova! :(

Det åskade och blixtrade som fan idag!! Elen försvann (spårlöst) tänkte nästan kontakta det där programmet på 
4:an och efterlysa elen, men då kom den tillbaka (haha).

Nördigt värre, men ett till inlägg vart det xD

Sommarlov!!!

Nu är det äntligen sommarlov!<3
Bara en massa chill, bad, sol och sovmårnar<3<3<3

Skolavslutning.

Idag började vi 9. Vi började dagen med att städa bg:rummet och skåpen, sen fick vi rast till klockan 10. Sen så hade lärarna typ en tävling som vi fick kolla på... Vi slutade efter lunch, och då åkte jag hem, och duschade. Om en stund ska jag åka och handla, sen bli klar och åka till skolavslutningen som börjar klockan 5.

Stadsparken.

Ok, idag hade vi först sovmorgon, såklart glömde jag det och kom på det på väg till bussen. Sen när man kom till skolan, så var Anna där som man inte har träffat på skitlänge. Även om hon hade öroninflamation, feber, och halsont, så var det kul. Men på morgonen kollade vi på niorna som spelade fotboll mot lärarna... Jag fick som vanligt en blogg på mig, och så höll jag inte koll på vilka som vann. Sen efter lunch gick alla till stadsparken, där vi först fick gå en tråkig tipsrunda, sen satt jag och Anna på en bänk, och fikade, sen gick vi och satte oss på en brygga vid ån. Sen slutade vi typ 20 i 1, och då gick jag och Nicole till akuten med Anna. Nicole blev hämtad utanför av sin mamma, så jag och Anna gick in, och när vi äntligen fick prata med någon blev vi skickade till närakuten, vid samariterhemmet, där vid centralen. Och efter att vi blivit mottagna fick vi en tid hos doktorn 1 och en halvtimme senare. Så vi drog till Mc Donalds och tog en Sundae, och drack Cola. Sen när jag varit hemma ett tag, så åkte jag, Mamma, och sjuka Maja, till Skopunkten. Efter 1 och en halvtimme så valde jag skor.




RSS 2.0